Fransk bulldog

Om rasen

Fransk bulldog er en kraftfull liten hund som opprinnelig stammer fra Frankrike. Rasen har med tiden blitt svært populær, og blir i dag brukt som en selskapshund.

En Fransk bulldog har normalt et vennlig temperament og er glad i liv og lek. Rasen er svært glad i oppmerksomhet og vil gjerne være husets klovn. De er også hengivne og lojale hunder, som elsker å få kos og kjærlighet. En Fransk bulldog er normalt ikke en varslende vakthund, og går fint sammen med andre raser og dyr.

Hos Kennel Shaka-Savoy er vi opptatt av å avle frem sunne, friske og mentalt stabile hunder som i tillegg har et rasetypisk utseende. Alle våre Franske bulldoger er hengivne og vennlige, men elsker også lek og sprell. De trives like godt på tur som de gjør i sofaen og går godt overens med andre raser og dyr. Alle hundene går på svømming 2 dager i uken, og blir brukt i utstilling med gode resultater. Våre hunder passer utmerket for familier med både store og små, eller for deg som ønsker en ny bestevenn.

Vi samarbeider med oppdrettere både nasjonalt og internasjonalt slik at vi kan bruke de beste hundene i rasen i vårt oppdrett. Vi er medlem i Norsk Kennel Klub og Norsk Bulldog Klubb og følger klubbens avlsretningslinjer. Alle våre hunder blir helsesjekket før de brukes i avl.

Shaka-Savoy

Bilder

Shaka-Savoy
Engelsk bulldog
Shaka-Savoy
Engelsk bulldog