Om oss

Kennel Shaka-Savoy bestående av mor Britt Helen Lura og datter Mona Lura har drevet oppdrett av hund siden 1998. Før hundeoppdrett tok over drev Britt Helen med oppdrett av katterasen Orientaler i 17 år. Kennel Shaka-Savoy driver i dag opprett på Ålgård like utenfor Stavanger/Sandnes.

Shaka-Savoy startet først med oppdrett av Basenji, men fikk etterhvert en stor interesse for rasen Bull terrier, som er den rasen vi har drevet oppdrett av lengst. Etterhvert fikk vi også et stort hjerte for Engelsk- og Fransk bulldog og Chow Chow, som er de rasene vi driver oppdrett av i dag.

Som oppdretter fokuserer vi på å avle frem sunne, friske og mentalt stabile hunder som i tillegg har et rasetypisk utseende. Våre hunder passer derfor utmerket for den som ønsker seg en familiehund og/eller utstillingshund. Vi driver selv med utstilling og har gode resultater.

Som et resultat av vårt fokus på kvalitet har vi utviklet et bredt nettverk både nasjonalt og internasjonalt, noe som gir oss muligheten til å utvikle oppdrettet med bruk av de beste hundene i rasen.

Vi er medlem i Norsk Kennel Klub og Norsk Bulldog Klubb og følger klubbens avlsretningslinjer.